Kioskansvar F11
Sön 11 maj, 15:00-16:30
Pre Zero Arena
Samling: 15:00, Pre Zero ArenaTanken är att man öppnar den kiosken man vill kiosk i klubbhuset eller gruskiosken.
Innan öppning
Hämta varor och ”penga-väska” i rummet bredvid köket (fläktrummet) i klubbhuset.
Korv finns i kylen och bröd i kylen eller frysen. Både i klubbhuset och gruskiosken.
Glass finns i respektive frys.
Läsk finns i kylen i gruskiosken. Dock måste godis hämtas i fläktrummet eftersom
det tyvärr blir för varmt i gruskiosken ibland.
Ställ ut skylten ”Kiosk Öppen i klubbhuset” utanför klubbhusentrén när ni har öppet
i klubbhuset (skylten står i hallen klubbhuset).
Sätt ut flaggor och ”Kiosk Öppen skylt” om ni öppnar gruskiosken.
Kaffe
- Vatten: 1 tillbringare med vatten (till strecket). Häll i vattnet i kaffebryggaren.
Obs, kaffebryggaren ska vara avstängd när man häller i vattnet.
- Kaffe: mängd kaffe enligt anvisingar, finns i plastlåda med kaffet.
- Ställ in en stor termos och börja brygga.
Koka korv
- Koka upp vatten med pepparkorn och lagerblad.
- Sänk värmen.
- Lägg i korven i spadet.
- Obs, inte för många korvar i taget. Vi vill så klart undvika svinn.
Betalning via swish. Kolla på kundens telefon-skärm att det är rätt betalat.
Vid stängning (om ingen annan tar över efter er)
Ställ in skylt i hallen klubbhuset och ev skyltar/flaggor i gruskiosken.
Torka av serveringsdisk, diskbänk och kokplatta.
Diska ur korvkastrull.
Ställ tillbaka ”penga-väska” och de varor ni tagit till ”fläktrummet”.
www.svenskalag.se/dokument/835932e8-69da-4302-9794-ef6f66f4ded3Innan öppning
Hämta varor och ”penga-väska” i rummet bredvid köket (fläktrummet) i klubbhuset.
Korv finns i kylen och bröd i kylen eller frysen. Både i klubbhuset och gruskiosken.
Glass finns i respektive frys.
Läsk finns i kylen i gruskiosken. Dock måste godis hämtas i fläktrummet eftersom
det tyvärr blir för varmt i gruskiosken ibland.
Ställ ut skylten ”Kiosk Öppen i klubbhuset” utanför klubbhusentrén när ni har öppet
i klubbhuset (skylten står i hallen klubbhuset).
Sätt ut flaggor och ”Kiosk Öppen skylt” om ni öppnar gruskiosken.
Kaffe
- Vatten: 1 tillbringare med vatten (till strecket). Häll i vattnet i kaffebryggaren.
Obs, kaffebryggaren ska vara avstängd när man häller i vattnet.
- Kaffe: mängd kaffe enligt anvisingar, finns i plastlåda med kaffet.
- Ställ in en stor termos och börja brygga.
Koka korv
- Koka upp vatten med pepparkorn och lagerblad.
- Sänk värmen.
- Lägg i korven i spadet.
- Obs, inte för många korvar i taget. Vi vill så klart undvika svinn.
Betalning via swish. Kolla på kundens telefon-skärm att det är rätt betalat.
Vid stängning (om ingen annan tar över efter er)
Ställ in skylt i hallen klubbhuset och ev skyltar/flaggor i gruskiosken.
Torka av serveringsdisk, diskbänk och kokplatta.
Diska ur korvkastrull.
Ställ tillbaka ”penga-väska” och de varor ni tagit till ”fläktrummet”.